6

Påsketyvstart

Påskeferie

Påskeferie… det er NU!

Jeg er ligeglad med vejret. Undskyld, men det er jeg, for jeg har fået uventet fri og det er gave nok i sig selv. Jeg skal bare nyde. Nyde livet, familien, venner og naturen, som skal have besøg af mig også. Jeg er ikke den, som stikker af i regnvejr, så jeg er ligeglad med vejret. Jeg har regnjakke og gummistøvler. Mere behøver man ikke. Og et kamera, som trænger til at blive luftet ligesom mig.

Forude venter Lønstrup og gode venner, påskefrokost hos mor og så alt det løse, som endnu ikke er planlagt. Det er så meget i orden med mig og jeg har – fordi jeg er så god ved mine ansatte – bevilget mig selv, sagde hunden, en fridag i morgen.

Kan jeg komme til? Næ, næsten ikke for alle de glade mavebobler, jeg kan mærke lige nu.

Du vil sikkert også kunne lide