9

Trængsel alligevel…

To etager burde vel række, men sådan er virkeligheden ikke. Nu er de her, de to etager. Så skal de række…

Trængsel

Jeg har længe haft planer om et smykketræ. Sådan et i træ med masser af “grene” og dermed masser af plads til de smykker, jeg bestemt ikke mangler, men til gengæld glemmer at bruge, fordi det er besværligt at trawle gennem samlingen. Kenneth var sat på opgaven, men det er jo ikke fordi han mangler den slags, så det blev aldrig rigtigt til noget.

I lørdags stod der sørme en smykkeparkering og ventede på mig inde i byen. Med hjem kom den store udgave. Den med fire arme og masser af plads. Troede jeg…

Trængsel

Nu er der trængsel og der ligger stadig smykker i skuffen, men de som oftest er i brug, er nu smidt på grenene og dermed nemme at vælge mellem om morgenen, når jeg står og gerne vil, men ikke orker at smide trawl ud. Måske jeg bliver så fin, så fin…

Årh… så måske ikke, men smykker får jeg sikkert på.

Du vil sikkert også kunne lide