4

Os halsende bagefter

Dagene og ugerne løbet afsted med os halsende bagefter. Sådan er det for øjeblikket. Vi er arbejdsmæssigt ramt af en bunke af uheldigt sammenfaldende udfordringer, som gør både dage og uger rigtigt lange. De kræver fokus, omsorg og klarsyn, overskud, ny læring og gode medarbejdere.

Det sidste har vi. De er så seje og de trækker på samme hammel og hjælper os med at få det helt il at hænge sammen på trods af enorme udfordringer. Tak til og for dem, siger vi til hinanden ofte for tiden.

Søndag eftermiddag besluttede vi os for at holde fri. Det var tiltrængt og fortjent, så vi pakkede sydfrugterne og stak af nordpå i retning af Lønstrup, fordi jeg ville besøge en keramiker deroppe.

Dagene og ugerne løbet afsted med os halsende bagefter. Sådan er det for øjeblikket. Vi er arbejdsmæssigt ramt af en bunke af uheldigt sammenfaldende udfordringer

Der var ikke det helt rigtige

Det duede ikke rigtigt alligevel, da jeg nåede frem. Hun havde ikke noget, som ville gøre den gode forskel, som jeg havde set komme. Så lod vi være. Vi venter, til det helt rigtige viser sig.

I stedet gik vi en tur ned i byen og kiggede lidt på mennesker. Der var mange. Derfor var vi ikke i butikker, men vendte om og gik tilbage til bilen, som kørte os ud af byen og en fin, langsom tur gennem landskaberne på vej ind til Aalborg og hjem til Gug.

Dagene og ugerne løbet afsted med os halsende bagefter. Sådan er det for øjeblikket. Vi er arbejdsmæssigt ramt af en bunke af uheldigt sammenfaldende udfordringer

Vi legede hjemmebiograf uden popcorn

Resten af dagen slappede vi af med først en virkelig fin lille perle; God’s own Country, som efterlod mig bevæget. Jeg var så glad for, at min finger tilfældigvis lige landede på den, da jeg skulle vælge underholdningen søndag sidst på eftermiddagen, for den viste sig at være en ganske særlig film.

Det er ikke tid til at lære replikker, der har kostet i den film. De er så få, at de næsten kan tælles på en hånd, men historien er så fin og skuespillerne eminente.

En stille, stor og dramatisk fortælling om kærlighed, jeg vil anbefale varmt.

Nå ja, så var der den, vi opgav halvvejs

Vi startede på i’m thinking of ending things på Netflix. Efter at have forsøgt at forstå og finde hoved og hale i mere end en time, opgav vi. Den var ikke for os i går aftes, kan jeg konstatere. Om den nogensinde bliver det, kan jeg være stærkt i tvivl om. Den er fortænkt og bevidst underlig. Vi orkede bare ikke …

I dag er det mandag

Vi er godt i gang med endnu en uge af dem, der bare drøner forbi. Vi keder os ikke. Det er vel godt nok …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide