9

Ro på…

Jeg har været i gang fra den årle morgenstund. Sådan i gang for alvor med deadlines, stress og hjernevrid, for at sikre, at tingene var i orden. Jeg stresser lidt, hver gang en deadline nærmer sig. Jeg får sådan nogle hønetics, tjekker om og om igen, for at sikre, at tingene er fejlfri og løber hundrede gange rundt om mig selv. Jeg vil så gerne, at jeg afleverer med orden og sirlighed og ikke mindst til tiden. Jeg sætter en ære i, at være på forkant. Jeg er bare ikke særlig god til at være nonchalant omkring det… men det kan vel heller ikke siges at være helt skidt.

Nu er jeg ved at være klar til at sende i trykken. Jeg afventer et enkelt svar. Det er okay.

Jeg vil bruge ventetiden til lidt strik på mors sjal. Jeg er næsten halvvejs. Det bliver så smukt og lækkert i den råhvide alpaca og morbærsilken. Det kommer til at klæde hende forrygende.

Mors sjal vokser

Jeg skal ikke skynde mig, men jeg ved, at hun venter, så jeg strikker… lidt her og der…

I baggrunden kan jeg høre vaskemaskinens monotone rumlen. Sammen med et baggrundstapet bestående af Kenneths tv-kiggeri oppe i stuen gør lydene dagen tryg og god. Det var lige sådan én, jeg stod og manglede.

Du vil sikkert også kunne lide