33

Julekortene er i trykken

Mens det er væltet ind med dejlige fødselsdagshilsner både virtuelt og af døren, har jeg sendt julekort i trykken. Jeg endte med noget helt andet, end jeg først havde gang i, men jeg burde ikke overraske mig selv mere. Sådan går det hver gang. Jeg får lige en ny idé…

Det endte med fem forskellige kort, men med samme tema. Uglen. Jeg elsker den, så i år har den fået den plads, den fortjener og skal ikke længere henslæbe sin tilværelse, som en accent til noget andet. Jeg er vild med den – og kortene gør mig i godt humør. Jeg håber, du får lyst til at bestille nogle af dem, når de er klar. Det er lige om lidt.

Kortene bliver sat til salg på Etsy, når de kommer fra trykken. Uha, som det bliver spændende. Det er altid med bævende hjerte, jeg sender trykfiler afsted. Jeg lærer aldrig at gøre det uden. Det gør ingenting.

Jeg skal nok skrive herude, når de er klar, hvis du skulle have fået lyst til at bestille nogen, hvad jeg selvfølgelig håber :-)

Du vil sikkert også kunne lide