9

Som om jeg falder for billige tricks… eller…

Nå men så fik jeg da overstået handlen og konstateret, at Sharanen har erhvervet sig den fineste knagen, hver gang jeg drejer karusellen. Lidt som om den er i gang med at overbevise mig om, at jeg skal skifte til Alphalfa, som lige nu rammer den danske grænse med en begejstret mand bag rattet. Jeg har lige haft ham i telefonen og lovprisninger var der nok af, men jeg ved også, at han gerne vil have fingrene i min bedste ven, så det…

Han forsøgte sig med lidt bestikkelse. “Er der noget, du gerne vil have med hjem hernede fra?”. Som om jeg falder for så billige tricks, men i bar befippelse glemte jeg at bestille nødder og mandler. Fandens!

Forøvrigt kan naboens træ også…

Naboens smukke træ

Det hænger med grene ind over vores gårdsplads lige der, hvor jeg parkerer og jeg er vel ikke tosset for ingenting, så jeg forlader ikke hjemmet uden kamera. Heller ikke for at tage op og handle. Man ved aldrig…

Naboens smukke træ

– og tænk om jeg ikke var så tosset. Så var vi jo gået glip af alt det smukke, for smukke, dét er de altså :-)

Du vil sikkert også kunne lide