15

Jeg er så nem at overtale

Så har jeg været på vejen med Alphalfa. Den er ikke noget ringe bekendtskab. Lidt kedelig og undselig at se på, men man skal ikke skue hunden på hårene…

Hold da helt fest i en negerhytte, som den sparker røv, for at sige det på mindre pænt dansk og så er der altså det ved den, at på én gang er sådan en pæn, bette stationcar med plads til FIRE, så Oline og jeg ikke længere er nødt til at sidde lårene af hinanden i Caravellen og samtidig har alle de køreegenskaber, som Alfa Romeo er kendt for. Stramme gear og præcision ud over det sædvanlige, så et lillebitte nøk på rattet er nok til, at man drøner om det nærmeste hjørne. Hård affjedring, aircondition og jeg skal komme efter dig følger med… jeg er nok en lille smule forelsket, men der skal også kun lidt fornemmelse af spark til.

Modellen er en 145 med en1.9 JTD Turbo Diesel under motorhjelmen, så den flytter sig. Det må den gerne.

Jeg kan godt overtales.

Du vil sikkert også kunne lide