6

Anemoneforelsket

Oline og jeg har bestilt Kenneths boller i karry. Han er end ikke i nærheden af gryderne endnu, så jeg er noget i tvivl om hvorvidt det bliver sådan, men dø af sult gør ingen af os. Der er rugbrød i skuffen og god tid endnu, inden nogen vansmægter.

På spisebordet står Ellas smukke buket af Anemoner. Den gør mig så glad, hver gang jeg passerer.

Anemonebuketten

Jeg elsker blomster og det gør mig glad, når jeg har blomster i huset.

Tænk om man kunne leve af at fotografere blomster. Bruge tiden på at fordybe sig i kronblades variationer, blomsternes farver og strukturer, som er så forskellige som dag og nat og trække årer af de fine blade. Lege med lys og skygge. Det ville jeg godt gide.

Anemonerne

Lige nu tager jeg masser af billeder af de flygtige Anemoner. Du kan se flere her.

Du vil sikkert også kunne lide