7

Afbrudt alt for tidligt

Jeg møder tidligt denne morgen. Jeg er ude af døren klokken 7, hvilket er lidt usædvanligt, men ikke mere, end det ikke skulle skabe problemer af nogen art. Det gør det så alligevel. Jeg vågner klokken 4 og er overbevist om, at jeg ikke har hørt vækkeuret…

Aftaler er til for at holdes

Siden vender og drejer jeg mig, mens jeg skeler til det ur, som nok skal vække mig tidsnok, akkurat som det altid har gjort. Det betyder en urolig, afbrudt søvn og til sidst opgiver jeg og står op.

Heldigvis er det lyst og det hjælper gevaldigt på følelsen af midt nat. Badet er rart og jeg når, fordi jeg er så tidlig på den, også en kop kaffe, men jeg kan mærke allerede nu, at fem timers søvn er lige i underkanten. Jeg skal nok blive sjov sidst på dagen. Der er vist basis for en eftermiddagslur.

Hvad er nu det for en uorden?

Du vil sikkert også kunne lide