13

Formiddagsventen

Det er søndag formiddag og traditionen tro er der tændt for Café Hack. Jeg hygger mig med kaffe og lidt håndarbejde, mens jeg venter på, at Oline får øjne. Det kan have lange udsigter, men jeg har planer om at lokke hende med på tur. Det er ikke sikkert, det lykkes, men det skal forsøges.

Norowheel

Mens jeg venter er radioen og Kenneth godt selskab sammen med et par nøgler Noro. Farverne er umiddelbart ikke mine, men derfor skal det nu alligevel forsøges. Det kan jo ende godt.

Norowheel

Jeg havde glemt hvor irriteret jeg bliver, når jeg skal hækle af Noros strømpegarn. Det er spundet for hårdt og tvinder derfor helt urimeligt meget, men farveforløbene lokker mig til stadighed til at tage slæbet og jeg bliver vist aldrig færdig med at eksperimentere med det. Jeg tager et par rækker mere, mens jeg griner lidt af Frank Hvam.

Du vil sikkert også kunne lide