22

Frk. Badegakks Evighedsblomster

Morgenen har været stille, for resten af familien har sovet. Så er der tid til ingenting og lidt surfen rundt på diverse blogs. Jeg kom forbi Frk. Badegakks a wee bit knitty og så, at hun serverede en opskrift på en broche, som fristede så meget, at jeg greb lidt bomuld og gik i gang.

Turkis Valmue

Den minder mest af alt om en valmue, men turkise valmuer er vist ikke set ofte, så det er vel en fantasiblomst, som er udvidet lidt, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg tilføjede en kontrastfarve i midten og supplerede med lidt franske knuder. På bagsiden er syet en brochenål, så den er helt klar til brug og kan luftes, så snart jeg gider.

Turkis Valmue

Den er topfin og lynhurtig at lave, så det kunne godt ende med, at jeg må lave en gul og en rød og en pink og en… også. Tid er der jo nok af på sådan en Kristi Himmelfarts Dag.

Du vil sikkert også kunne lide