32

Status

Silende regn

Det er mandag morgen. Regnen siler ned og min morgencigaret giver ikke det fysiske udslag, den plejer at gøre. Den føles nærmest ligegyldig, hvis jeg kun skeler til fysikken. Underligt, at kemi kan udrette den slags, men det er godt og en fin start.

Kvalmen og den forbigående følelse af panik er jeg ikke glad for, men de er tilsyneladende bivirkninger, som kan aftage og til sidst helt forsvinde. Jeg håber det, men i hvert fald ved jeg hvorfor. Det er en stor hjælp. Der er stadig en lille uge, til jeg stopper med at ryge.

I dag starter jeg på arbejde. Jeg er klar, selvom fire uger mere ville være velkomne. Så ville jeg se Sydfyn og smutte en tur til Middelhavet, men sådan er det ikke. Hverdagen kalder og jeg er temmelig glad for hverdagen, så det er ikke helt skidt med opgaver, der venter lige om hjørnet. Om et øjeblik.

Du vil sikkert også kunne lide