24

Morgenhår og knappeflugt

Praktisk søndag

Det endte som en umanerlig praktisk søndag. Lavpraktisk. Fire maskinfulde tøj, vasket, hængt til tørre, pillet ned og lagt sammen. For det ikke skal være løgn, er strygetøjet endda onduleret midt i den kongelige barndåb, som nok lige fik mig til endnu en gang at konstatere, at det nok ikke er specielt morsomt at være sat til skue konstant.

Tænk engang, Prinsgemalen mødte op med morgenhår og en habit, hvor jakken sad så stramt, at den kunne være malet på og koncentrationen i kirken var det altså småt med. Vi er mennesker allesammen. Høj som lav. Der er ingen forskel dér, men forskellen er, at Prins Henrik ikke kan komme i det jakkesæt, som allerede for to sæsoner siden var blevet for småt, uden en stor del af Danmark bliver vidne til det. Og kommenterer det. Altså sådan nogen som mig i hvert fald. Jeg er nok også alt for opmærksom, så måske var jeg den eneste, som bemærkede, at der var fare for knappeflugt. Godt der var langt til genboen.

Jeg er umanerlig tilfreds med at være Liselotte, en anonym dansker, sådan en eftermiddag, kan jeg mærke.

Du vil sikkert også kunne lide