12

Det stille liv…

Om lidt er der flere brombær

Men brombærrene langsomt modner, forbereder jeg mig på aftalen med tandlægen. Jeg er et produkt af min tid, så der er hele tiden fyldninger at skifte efter 70’ernes glæde ved at fylde amalgam i alt, der bare svagt mindede om karies. Siden folkeskolen har jeg præsteret ganske få huller. Resten er reparationer på gamle plomber. Det er alligevel utroligt.

Jeg ved allerede, at jeg kommer til at forlade tandlægen med summende kind. Der er kommet ny og langt smartere, hurtigere og mere effektiv smertebehandling siden den sprøjte, som altid efterlod os allesammen med følelsen af at være halvvejs vanskabte og i hvert fald delvis lamme, når vi forlod tandlægen. De nye metoder har ingen effekt på mig. Vi prøver hver gang. Der sker ingenting, så jeg ender med taleudfordringer og timers talentløse forsøg på at styre motorikken. Sådan bliver det også i dag, for ikke om jeg kan klare at lade dem røre mine tænder uden bedøvelse. Kald mig bare en tøsedreng, men sådan er det.

Sidst på eftermiddagen er der tolkemøde. Jeg vil gerne med. Jeg føler mig helt hægtet af og trænger til både at se kolleger og få en fornemmelse af, hvad der rører sig ude i virkeligheden. Jeg glæder mig. Også til at fortælle dem, at jeg endelig fornemmer, at det virkelig går fremad med albuen. Langsomt? Jovist, men det er blevet bedre :-)

Efter så mange aktiviteter på én dag (bemærk ironien og sarkasmen, som driver ned ad skærmen), er jeg sikker på, at resten af aftenen bliver stille. Jeg besvimer nok. Om ikke af andet, så af ganske almindelig sløvsind.

Du vil sikkert også kunne lide