10

En rose er en rose er en rose er en…

Jeg købte to og den ene overlevede. Navnet har jeg glemt, men duften er indbegrebet af min barndoms somre. Den smyger sig om næsen, da jeg træder ud på terrassen. Allerede i går sendte rosen små tentakler af duftspor ud i verden, for at minde om, at alting er forgængeligt og man skal nyde nu’et uden smålig hensyntagen til for- eller fremtid. Bare være.

Det er let denne morgen, hvor alting dufter fortryllende og sommeren kravler ind under en hud, som trænger. Solen skinner og måske er det køligere end gårsdagen, men små sko passer sjældent og jeg er tilfreds med den blå himmel lige nu, for jeg ved, at dette ændrer sig i løbet af nogle timer. De snakker om skyer og endda små regnbyger. Jeg nyder bare nu’et, mens jeg lader solen varme og kaffen smage. Livet er godt sådan en pinsemorgen.

Du vil sikkert også kunne lide