16

Om lidt altså…

Det trænger...

Morgenens grå lys afslørede, at det bare er at starte fra en ende af. Der er rigeligt at gå i gang med. Jeg er et rodehoved, som elsker orden. Et paradoks, men ikke desto mindre sandt.

Mit arbejdsbord er fyldt med alskens ting og sager, som egentlig bare er havnet der, fordi det var nemt at smide dem lige dér. Nu ligger der så bunker af smykker, bøger, som forlængst er læst, strikkeopskrifter, som venter på duelig albue og så alt det andet, som jeg omtrent ikke aner hvad er, men som tilsyneladende har fundet vej til stedet, hvor alting i sidste ende havner.

Væggene er skrigende tomme, men det har sin forklaring i, at jeg lige skal have lavet de opslagstavler, som skal hænge flere steder hernede. Blød masonitplade betrukket med noget stof, som formentlig allerede ligger inde på lageret, hvis jeg orker at lede. Måske skulle jeg bare tage mig sammen, så der kunne komme lidt skub i alle idéerne. Jeg tror det næsten, men først skal jeg lige have overtalt min alt-mulig-mand til at agere hænder.

Du vil sikkert også kunne lide