19

Solsikkeglad

Solsikkegaven

Jeg har været alene nogle timer. Jeg kunne ikke være i bilen. Der var ikke plads. Det kan lyde tåbeligt, men der skulle være plads til far og datter samt en mormor med spenderbukserne på, så jeg var den første, der røg i svinget.

Nu er de hjemme igen. Om nogle dage har Oline fødselsdag og de var ude at hente hendes omfangsrige gave fra mormor. Der var tid i dag, så sådan blev det og hjemme igen slæbte de sig en pukkel til, da hele udstyret til seneste anskaffelse fra dyreriget skulle indenfor dørene.

Oline er blevet en nymfeparakit rigere. Han er døbt Ryan, er lysegul med orange kinder helt efter foreskrifterne og vældig, vældig sød, selvom jeg absolut ikke er begejstret for fugle. Han residerer i et bur på størrelse med en ungdomshybel af de bedre, så selvfølgelig var der ikke plads til mig i bilen.

Heldigvis var der plads til solsikkerne. Så er jeg jo glad.

Du vil sikkert også kunne lide