12

De underligste ting

En spøjs stak

Nu er jeg endelig kommet i gang med de praktiske forberedelser til weekenden. Det inkluderer oprydning og rengøring og den slags kedelige sysler. Jeg synes altså, at de er kedelige. Jeg har svært ved at finde det morsomme i at svinge en støvsuger, men til gengæld kan jeg finde det stærkt tilfredsstillende, efterhånden som jeg når frem og overfladerne begynder at skinne.

Der er jeg næsten, men inden faldt jeg over en ordentligt stak af de fineste, blondekantede lommetørklæder. Aldrig nogensinde har de været pakket ud. Hvor de stammer fra, har jeg ingen anelse om og ét er sikkert, de kommer aldrig til at fungere til næsesnyd, men måske noget andet. Nu er de i hvert fald smidt til vask, mens jeg spekulerer videre, for det er da de underligste ting, der gemmer sig på min matrikel.

– også lidt bøger…

Måske der var lidt oprydning og sortering gemt dér…

Overskudsbunke

Jo, der var også en stak bøger, som kan komme med på listen over overskud til salg. Måske jeg lige får mig taget sammen til den liste senere i dag.

Måske… men ingen kan vide det, for man bliver frygteligt udmattet af et rendez-vous med min støvsuger. Synes jeg.

Du vil sikkert også kunne lide