6

Novemberdetalje

Novemberdetalje

Mørket forsvinder ikke. Hele dagen, fra tidlig morgenstund til sengetid, er kunstigt lys nødvendigt herhjemme sammen en ordentlig stak stearinlys, fordi de sidste hygger og luner i en tid, hvor kulde og fugt har overtaget.

For et øjeblik siden tog jeg mig sammen og gravede en tunnel gennem alle mine projekter, både for- og fremtidige. Jeg flyttede garn, stof, maling og kameraobjektiver. Jeg flyttede i stakkevis af papir i enhver tænkelig udformning og jeg faldt over glas med smukke perler, jeg forlængst havde glemt.

Jeg skulle ind bag min reol under bordet, for at tænde for radiatoren. Jeg kunne ikke vente længere. Jeg fryser nu, når jeg sidder stille og arbejder. Det duer ikke, så der var ingen vej udenom. Nu er det gjort og her lugter af varm radiator, mens den tørre og uvante varme forplanter sig omkring mine ben. Ah…

Varmen gør godt og billedet af den smukke detalje over hoveddørene inde i Kayerødsgade gør da også sådan en novemberdag ekstra sprød :-)

Du vil sikkert også kunne lide