11

Føj, det regner

Køkkenklar

Dagens pligter er overstået og det bekommer fruen vel, for da jeg stod og endelig var færdig med alle de ting, jeg skulle nå – det hele var foregået i øsende regnvejr – og ville ringe efter privatchaufføren, døde telefonen…

Så hankede jeg op i alle pakkenellikerne og travede den lange, tunge og ikke mindst våde vej ned i den anden ende af byen, hvor jeg normalt residerer for øjeblikket, for der er telefon og tørvejr. Her ventede jeg så på Kenneth i varmt og godt selskab. Da jeg ville synge en sang, som tak for husly, syntes de ikke, at jeg skulle bruge kræfter på det. De er så betænksomme. Så tog jeg hjem i stedet.

Nu er der pakket ud, jeg er ved at være tør igen og forude venter lidt hygge ved køkkenbordet. Det er vist lige til at klare… og i morgen, der skal de få takkesangen, skal de :-)

Du vil sikkert også kunne lide