11

Okkedog, som vi når det

Jeg skal love for, at sneen er kommet til Nordjylland. For alvor og en tid. I morgen skulle det hele blive lidt mere fremkommeligt og det er så ganske udmærket, for Kenneth var et par timer om et tur, som normalt tager en halv. Ind imellem måtte han finde nye veje, hvor busser og andre tunge, lange køretøjer holdt på tværs og spærrede for al videre fremfærd.

Jeg bryggede i mellemtiden en stor kande kraftig Chai, som varmer dejligt, når man kommer ind fra kulden. Jeg skyndte mig også at lave en portion – bare en lillebitte portion (løgner!) – af den gode risalamande, som han elsker, mens jeg gik og nød de sidste forberedelser.

Vi er med. Helt med…

I morgen kommer Annemette. Hun snupper GlimmerBimmer med plysterninger og hele molevitten og tager turen tværs gennem Danmark i sindigt, jysk tempo… har hun da lovet.

Vi glæder os sådan til at skulle jule sammen med hende og der er glögg i litervis til kolde næser. Heidi bliver juleaften på Sjælland, men allerede fredag over middag kan vi hente hende inde på banegården. Vi er så heldige herovre, at dem vi elsker allerhøjest kommer til julegilde, men inden er der vist lige et par hoveder her på matriklen, som gerne vil have, at jeg begynder at tænke på noget aftensmad. Vi er ikke de hurtigste knallerter på julebordet ;-)

Du vil sikkert også kunne lide