1

Jeg elsker dem samlet

Heidi ankom i god ro og orden i går. Hun havde i næsten to døgn tilbragt mere tid i DSB’s tog, end i rare, julepyntede hjem, så hun glædede sig til at lande et sted, hvor hun vidste, at hun ikke igen skulle rejse fra, før hun selv var klar.

Kenneth startede med at stikke hende en nævefuld glögg af den gode, som lander blødt og blidt i maven, hvor det smører hele sjælen ind i ro og julefred. Så placerede vi hende på bænken og sendte en gaveregn i hendes retning, så hun kunne hygge sig med at pakke dem op, mens vi gjorde klar til en sen frokost. Efter den trimlede alle ind i sofaen.

Siden blev der spillet, grinet, drukket, spist endnu mere og finsovet en smule. Vi julehygger, så det er en lyst. I disse timer julesover hele huset med undtagelse af mig, som ikke kan finde ud af det. Det gør ingenting. Jeg nyder stilheden, den varme kaffe, radioen og venter gerne på deres selskab, når de lidt senere vågner og er friske. Jeg nyder at have dem samlet på ét sted. Meget.

Du vil sikkert også kunne lide