8

Jeg manglede kun nogle få pinde på det nye sjal

Morgenen startede senere, end jeg er vant til. Oskar lod mig sove. Han var sikkert selv træt og det gjorde godt med en søvn, der strakte sig til lige efter syv, men så var det også op og i gang. Først morgenturen og så var det tid til kaffe og en times tid i eget selskab inde på mit værelse. Jeg manglede kun nogle få pinde på det nye sjal, jeg er i gang med at designe, inden det kunne lukkes af, så det blev her, jeg lagde mit fokus.

Jeg så podcast på YouTube imens. Jeg kiggede lidt med hos Amy, som altid kan få mig til at grine. Hun snubler gennem verden på den mest charmerende måde, synes jeg. Siden tog jeg et afsnit med Lilli fra Nordic Stitches. Hun er tilbage efter en ufrivillig pause med et problemfyldt forhold til en udlejer, vandskadet bolig og andet, som har forhindret overskud til at optage, men nu er hun flyttet og det var så dejligt at se, hvordan hun blomstrer og er glad for det nye liv, der venter. Hun trives allerbedst lige nu, hvor det er sommer og jeg kan genkende hendes glæde ved årstiden i mig selv.

Jeg sluttede af med et kig ind hos Eli fra Skeindeer Knits og også hun har været fraværende en tid, fordi hendes liv heller ikke har vendt helt rigtigt, men hun er hjemme i Trondheim på ferie nu og stråler lige så meget, som Lilli.

Unge, dygtige kvinder med noget på hjerte

Alle tre var overskudspiger med masser at fortælle i dagens afsnit. Det er godt at bade i den slags, synes jeg. Jeg bliver glad af at se disse unge kvinder, som er lige så glade for at strikke, som jeg er. De fordyber sig og er så dygtige alle tre.

Jeg manglede kun nogle få pinde på det nye sjal

Jeg er i mål om et øjeblik

Inden længe var jeg i mål med sjalet. Opskriften er næsten skrevet. I hvert fald er råskitsen klar og jeg skal nok nå i mål med det hele, inden vi vil lancere dette nye, lækre og afsindigt smukke garn.

Garnet er en rustik, formfast merino, som fås i en smuk palette. Jeg tror, at vi må arbejde på at få den ind på hylderne, som en del af vores faste sortiment. Jeg er simpelthen helt vild med den. Rustik og alligevel let og blød, når den er vasket. Jeg er vild med resultatet, for den strikker ikke op, som en glat merino. Dem findes der alligevel så meget af. Denne, derimod, er ganske særlig. Den er spundet, så den har masser af tekstur og den er skøn at strikke med.

Annemette kom forbi, for at tage afsked

Annemette har sovet hos mor i nat. Hun hjalp mor i bad i morges, vaskede op og støvsugede og tog så afsked med mor for denne gang. Hun kørte indenom os, inden hun for et øjeblik siden fortsatte sydpå i retning af Århus og færgen til Sjælland.

Kenneth ser Tour de France. Mig? Jeg overvejer, om jeg kan finde et hjørne med læ udenfor, for det er med at nyde de små bidder af sommer, vi åbenbart skal nøjes med i år.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide