13

En hyggemandag, tak

Det er jo ikke fordi tiden står stille herhjemme. Slet ikke faktisk, men vi tager hul på den i det tempo, som passer os bedst og jeg skal ærligt indrømme, at det er sent i disse dage, inden vi er sådan rigtigt klar til at være bare den mindste smule aktive.

Sådan er det også i dag, men det gør ingenting, for der er ikke noget, vi skal nå. Nå jo, lidt, men ikke noget, som er uopsætteligt. Bare sådan noget, som er hyggeligt. Lidt fiflerier ude i byen og det er ikke engang udsalget, der trækker. Bare idéer og trangen til at rode med noget nyt og så måske en stak sprøde tulipaner. Det er da vist lige akkurat nu de skal hentes og de ville klæde min nye, hvide, sprøde og umiskendeligt indiske kjortel smukt, er jeg sikker på.

Først en kop skoldhed og krydderiduftende chai og så på med vanten, eller noget…

Du vil sikkert også kunne lide