12

Der hygges igennem

Ikke al jul er væk. Faktisk slet ikke. Jeg har endelig fundet mit elskede sofahjørne og det er lige ved siden af det tændte juletræ, så det er svært hyggeligt, men også den tyske julemølle fik lov til at blive lidt endnu. Der er stadig en dejlig, varm fornemmelse af vinter og julehygge i mit hjem og det er jeg svært tilfreds med, for jeg har sagtens tiden til at trække den lidt endnu.

Jeg nåede aldrig udenfor en dør i dag. Jeg har ryddet op, plejet den snigende hoste og vist bare sådan rigtigt råhygget med ingenting at skulle. Nå jo, jeg har haft gang i maskinparken herhjemme, så nu er lidt at tekstilerne rene igen, men jeg var ikke mere flittig i dag, end der i morgen venter mindst et par vaske endnu. Man skulle jo nødig overanstrenge sig…

Senere i aften skal hele familien se Pirates of the Caribbean, Død mands kiste og jeg skal love jer for, at der hygges igennem så. Frugt, nødder og resterne af juleslikket er sat frem til den tid. En kop skoldhed Chai vil garanteret være en dejlig følgesvend, så det vil jeg forberede og så vil jeg forsøge mig med et lille, forsigtigt håndarbejde. Måske og om albuerne vil.

Du vil sikkert også kunne lide