16

Brød må der til

Mens Kenneth var ude for at skabe stisystemer og dermed muligheder for bevægelse omend i begrænset omfang, fandt jeg en gryde frem. Vand og gode, økologiske gryn og hemmeligheder og så på blusset med behørigt opsyn…

Adrrr… hvad er det? Det ser ulækkert ud!

Nå ja, måske havde de ret. Ligefrem indbydende vil jeg vel heller ikke kategorisere det som, men slutresultatet bliver helt anderledes. Efter lidt afkøling og en god sjat vand, hævemiddel, honning, salt og olie og så passende mængder mel af forskellig og tilfældig tilsnit, står det hele nu oppe på køkkenbordet…

Om nogle timer er det klar til at blive bagt som gode, solide boller. I køleskabet er et fint udvalg af gode oste og velsmagende pølser, så vi er sådan set godt rustet til resten af denne snetunge, men hyggelige onsdag. Kom bare an!

Du vil sikkert også kunne lide