7

Nogen gange er man heldig

Nogen gange er man heldig. Gårsdagen startede gråt og vådt, men det rettede sig og vi fik blå himmel og solen at se. Det blæste stadig en halv pelikan, men det kunne ligne sommer og nogen gange, må man stille sig tilfreds, så det var vi.

Sommerfesten begyndte med eftermiddagskaffe på Feddet og der var endda vejr til, at vi kunne vente på den på terrassen, hvis vi vel at mærke ikke havde noget imod en frisk vind, så det gjorde vi.

Sommerfest

Sommerfest

Sommerfest

Sommerfest

Sommerfest

Sommerfest

Steen og Oline havde vist aftalt på forhånd, hvad de skulle have på…

Sommerfest

Vi spillede kroket. Vi grillede og spiste simpelthen så meget god mad, at man skulle tro, det var løgn. Alle medbragte og bidrog til spisningen, så der var så meget mad, at vi havde siddet ved bordet stadig, hvis ikke det var for de køleskabs-temperaturer, der fordrev os fra Feddet ved halv to-tiden i nat på trods af tæpper og tonsvis af stearinlys. Sommeren skulle tage og prøve en re-start, siger jeg bare.

Jeg vågnede klokken seks, som jeg plejer. Jeg har ryddet op og opvaskemaskinen er i gang med de sidste omgange. Jeg har bagt boller og jeg har hygget mig med Kenneth, mens vi har flyttet borde og stole og snakket om, hvor heldige vi er med de medarbejdere, vi har. De gør bare den helt store og positive forskel i vores hverdag og i går var vi så heldige, at vi fik lov til at hilse på deres hjerters udkårne. Det er jo akkurat lige så sjove, rare og søde mennesker, som dem vi allerede er heldige at dele hverdag med. Jo, det var en god dag i går og det er en dejlig dag i dag, hvor Oskar er travlt beskæftiget med at holde øje med, om der ikke snart falder et stykke brød ned fra foderbrættet …

Oskar, den søde, tossede hund

Vi andre nyder, at det er søndag og vi kan være langsomme. Der er nybagte boller og masser af verdens bedste rester, så vi ser frem til en skøn søndag med absolut dovneri og ikke meget andet :-)

Du vil sikkert også kunne lide