11

Styr på det

Træer vokser ikke ind i himlen og jeg ved det, så da varmen måtte reetableres og dynen findes for en tid, var det også i orden. I ventetiden, til alting igen faldt til ro, tog jeg kalenderen under kærlig behandling. Nu er alt min restferie noteret her og der og allevegne, så jeg ikke glemmer at glæde mig.

I vinterferiens første weekend kommer de dejligste mennesker og hygger med os. De har inviteret os til koncert med ham her. Det er ikke første gang, vi skal opleve det, men det bliver ikke mindre sjovt denne gang, er jeg sikker på. Selskabet er uovertruffent godt, så vi glæder os rigtigt meget til de dage. Senere på den uge kommer Annemette og det bliver ikke mindre dejligt. Der er virkelig noget at glæde sig til. Godt jeg fik fingrene i den kalender og varmen, den hjalp. Jeg siger tak :-)

Du vil sikkert også kunne lide