13

Kagekur

Oline bestilte råvarer i går. I dag skulle være kage-bage-dag, så der blev indkøbt både det ene og det andet. Varerne stod klar på køkkenbordet, for i dag skulle det store slag stå. Der blev snakket om hjemmebagte vanillebunde lagt sammen med Lemon Curd og friske jordbær. Der var overvejelser omkring jordbærrenes egenskaber og de muligheder, der er forbundet med den slags. Der var snak om fløde- og chokoladeskum. Det lød slet ikke tosset, men så vågnede Oline…

Nu sidder hun inde i stuen og fryser med ondt i alle led, halsen og hovedet. Frisk er hun ikke og kagen, den orker hun slet ikke at tale om. Det er helt i orden, men bærrene står jo stadig på køkkenbordet og smager af for lidt til den klassiske servering. Andet må der til…

– og jeg tænker gode, tunge og smagsmættede chokolademuffins med stykker af frisk, sødet jordbær spredt rundhåndet i dejen sammen med stykker af god, mørk chokolade. Jeg er da vist nødt til at røre en dej, for jeg er næsten sikker på, at sådan en kage kan kurere det meste.

Du vil sikkert også kunne lide