12

Palmer er der for få af

Palmesøndag uden så meget som en eneste palme indenfor armslængde. Faktisk er her alt for få palmer denne søndag. Og for den sags skyld også varmgrader. For få altså.

Her er heller ikke noget lam, som vi ellers holder meget af. Både på marken og i maven. Her er indisk kartoffelcurry, der snurrer på komfuret, kartoffelpizza i ovnen, en god salat og et par gode brød, der skal varmes om lidt.

Her er kage til aftenens energidale. Her er sodavand og slik. Her er nyvasket sengetøj, dyner gjort klar og stearinlys hist og pist. Her er hyggeligt. Stille ro, som jeg elsker det. Her er rigtig søndag. Her er ingen palmer, men livet er godt og jeg klarer mig fint uden.

Her er til gengæld noget, der ligner en tanke. Pink allevegne. Det er der ikke indgået aftale om. Eller tænkt tanker om. Overhovedet. Det skulle ligne mig dårligt. Det med tanker altså.

Rigtig god palmesøndagsaften til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide