15

Burde man snart tage varmefri?

Først var der alle blomsterne. De mange, mange og meget smukke sommerblomster, som Annemette og Heidi havde givet Kenneth med hjem i starten af ugen. De skulle sættes i jord. Nogle på terrassen, nogle nede i staudebedet, hvor de kan afløse nogle af lupinerne og staudevalmuerne, som er på retur nu. Det blev fint og der er igen meget at kigge på dernede.

Valmuerne klippede jeg hovederne af. Nu får de lov til at tørre. Frøene drysser senere og der er potentielt hundreder af planter, når vi rammer efteråret. Måske gider jeg så i år. Måske venter jeg til næste år.

Den første liter vand røg indenbords nede i staudebedet. Sammen med en god kop kaffe i øvrigt, for man skal endelig ikke blive fanatisk. Der blev også tid til pauser og en sang, lidt bold med Oskar, som faktisk ikke gad på grund af varmen og til en vækning af Kenneth. Bagefter fik jeg aktiveret hans havetrang også, så der er faktisk nyklippet plæne og sirlig orden nu – altså efter ovenstående billeder.

Alting kan bruge regnen, der er lovet. De nye planter vil have vældig godt af en omgang vand, men også alt det andet står og svajer lidt og er tæt på hedeslag. Vi venter bare…

Katosten er sprunget ud. Jeg har spist frokost med masser af rugbrød og søde tomater. Om lidt breder jeg et tæppe ud på terrassen, inde i skyggen, og finder en god sommerbog frem. Den friskbryggede kaffe står og venter. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide