16

Årh hvad…

– hvor har vi det godt…

Jeg ELSKER sommerdage som denne lørdag. Varmen bølger ind og ud af huset og det samme gør husets hund,  for de kølige hjørner eftersøges. Så ligger han lidt på klinkerne i gangen, så trækker han ned i soveværelset og så beslutter han pludselig, at han gerne vil dele terrassen med mig. Jeg ligger derude, halvt i skygge, halvt i sol og stornyder, at sommeren er her for fuld udblæsning og jeg tilsyneladende fik snuppet den helt rigtige bog for et par timer siden, da jeg besluttede at tage hul på sommerlæsningen.

Ella har lånt mig Havets Katedral og jeg er grebet og sluger side efter side. Altså ikke lige nu, for jeg måtte lige indenfor og hente nye forsyninger af det kolde vand, som trofast sørger for, at jeg ikke udtørrer helt og så var der faktisk dejligt køligt her i køkkenet, så et lille, kort ophold kunne det blive til, men heller ikke mere, for det er med at nyde, mens varmen er her. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide