10

Lørdagsudsigten

En stak morgengodhed og en kop kaffe indleder lørdagen, som skal tilbringes i dejligt selskab.

Jeg trisser ud på terrassen og nyder, at solen skinner. I bedet står Georginer, som skal med indenfor. Blade drysser og de gyldne farver har efterhånden overtaget. Krydderurter frister og måske jeg i weekenden når at bruge lidt af dem, men inden jeg når så langt, var der lige det gode selskab…

Vi skal til Hannes Eftersommersalg med fristelser i massevis. Jeg er så klar! Med i håndtasken er Kongens Mønt og masser af idéer til, hvor Hannes ting kan forskønne. Jeg glæder mig meget til at se Hanne og jeg glæder mig til, at jeg skal ses med Ella. Det er alt for lang tid siden vi sidst har haft tiden. Hverdagen er en forhindring, fordi den er presset, men man skal ikke græde over den slags, men i stedet glædes over, at det lykkes alligevel. Det gør det lige om lidt og jeg er bare så klar. Lørdag kom an!

Du vil sikkert også kunne lide