11

Hyggestrik på en mandag

Jeg har været oppe nogle timer. Gode fire for at være præcis. Det er forår og lyst udenfor, så det er intet problem at springe ud af sengen, når solen står op.

Jeg har drukket kaffe, badet længe, forkælet vinterhuden med rigelig krops-olie, ryddet lidt op, været på barfodsvandring ude på terrassen og vækket Kenneth, kun for at iagttage ham falde i søvn igen og hvorfor ikke? Jeg har stornydt denne sidste feriemorgen, hvor jeg varmer op til strikke-gæster senere.

Jeg har også været i Svenstrup efter et par trætte, unge mennesker. De havde LAN i nat og spillene havde stjålet deres humoristiske sans. Jeg elsker at hente og køre hjem, for de er så sjove, når de er over-trætte.

Jeg har været forbi bageren, så nu er der bondebrød til bønderne. Solen skinner og der er absolut ingen grund til klage …

Klar til mandagshygge

Klar til mandagshygge

Jeg har fået plantet oliven-træerne, som manglede omsorg. Jeg har fået plantet og placeret Olines palme indenfor på Feddet.

Klar til mandagshygge

Klar til mandagshygge

Jeg har fundet nye og skønne strikke-projekter. Flertal. Goodwill i en smuk, blå farve og Levenwick i lækker, rå og økologisk uld med en mohair ved. De skal begge luftes i løbet af dagen, hvor feddet gerne må genlyde af glade kvinder.

Klar til mandagshygge

Klar til mandagshygge

Klar til mandagshygge

Påsken har været god ved os. Vi fik ikke de gæster, som ellers havde annonceret deres ankomst, men i stedet fik vi styr på så mange ting, at det føles helt rigtigt, at arbejdsugen starter om et øjeblik.

Om et øjeblik er der en enkelt aftale, inden jeg for alvor kan skyde dagen i gang med strikketøj og dovenskab. I dag er der hyggestrik i selskab med skønne kvinder på programmet. Det skal blive så godt :-)

Du vil sikkert også kunne lide