12

Sensommersalgshyggeeftermiddag

Det blev en herlig eftermiddag til Sensommersalget i går, men man skal være tidligt ude, kan jeg fornemme. Der var tyndet solidt ud i varelageret, allerede da vi ankom og det var ikke mange kvarter efter klokken 13. Sikke en succes!

Det er nu ikke underligt, at det er en succes, for sikke smukke sager at få mellem fingrene. Hannes ting er smukke. De er smukke, når man ser billeder af dem og de er endnu smukkere, når man får dem mellem fingrene. De frister over evne. Allesammen.

Jeg købte lidt af de gode sager. En smuk sommertaske og en praktisk pose til mit strikketøj var et par af tingene og jeg er allerede flyttet ind i strikkeposen, for så kan jeg – uden at være bange for at miste det ene eller det andet – have det hele med i tasken.

Efter at have brugt lidt mønt, blev vi trakteret efter alle kunstens regler med brød, ost, kage, frugt og portvin.

Sådan rigtigt luksuriøst og  forkælelse var det, når man satte sig til bords og fik godt selskab af de, som allerede havde bænket sig. Det var virkelig hyggeligt og at tage på handlen i sådan nogle omgivelser er slet ikke det værste, synes jeg.

Hanne har dygtige hjælpere, som havde lavet et virkelig lækkert bord til glæde og gavn og når man så sad der og havde solidt udsyn til varerne, kunne det godt ske, at man lod sig friste over evne og igen bare måtte tage i øjesyn. Sådan endte en meget smuk taske for eksempel hjemme hos Ella og Dorete (en af de dygtige hjælpere) endte med indtil flere bestillinger på de meget smukke porcelænsting, hun laver, fordi vi alle fik øje på dem på bordet, hvor de gjorde alting smukt og endnu mere indbydende.

Mon ikke der bliver endnu et Sensommersalg næste år? Jeg håber det, for så ved jeg godt, hvor jeg skal hen…

Du vil sikkert også kunne lide