15

Stille knirken

Huset er ved at få lyde. Om lidt er det fuld af liv, men lige nu er her kun knirken af stille begyndelsesbevægelse.

Jeg har været ude for at tjekke, om DHL skulle have sendt mine strikkepinde videre fra Hamborg, hvor de har ligget siden den 19. De ligger der stadig og helt ærligt, der gør de altså ikke meget gavn. Rub neglene, siger jeg bare! Jeg troede, at det tyske postvæsen var kendt for sin effektivitet, men når en lille pakke til Danmark kan ligge tre døgn på en hylde i et hamborgensisk lager, kan jeg da blive helt indebrændt, for jeg glæder mig jo voldsomt til, at de ankommer, så jeg kan få fingrene i dem og allerede nu har de været 7 dage undervejs. Come on!

Jeg drikker kaffe og spiser havregryn og mandler. Jeg dulmer ærgrelsen. Jeg nyder, at solen skinner. Jeg strikker lidt. Jeg breder mig.

Måske skulle man tage sig sammen og komme i de omdrejninger, der udløser lidt aktivitet i retning af planteskolen. Bare fordi. Og en lanterne. Og noget. Hep!

Du vil sikkert også kunne lide