28

Den onsdag Kenneth gjorde Doctor Phil rangen stridig

Der er dage, som forsvinder mellem fingrene på mig. Ikke fordi det skal være sådan, men fordi det ender sådan.

I dag var sådan en dag. Da vi nåede eftermiddagen og min dejlige kusine pludselig stod udenfor og bankede på, kunne jeg konstatere, at jeg ikke havde nået en brøkdel af det, jeg gerne ville nå. Julegaverne skulle i hus i dag, men der var også lige lidt garn at vinde, lidt fotos at tage og lidt pakker at pakke. Der var en støvsuger, som kaldte. Der var en lille grafisk opgave, som skulle løses og der var… en uendelig perlerække af uopsættelige gøremål, som hele tiden gjorde, at jeg ikke nåede i hus med noget af  det, som fylder indeni.

Som sagt stod Susanne udenfor døren. Det var dejligt. Det var en kærkommen lejlighed til at slippe alt og sætte mig ned og drikke te i hendes gode selskab. Pause. Lang pause og endda sådan én, som levnede plads til det brusebad, jeg skulle have været i mange timer forinden, men aldrig havde nået og pludselig var Kenneth hjemme igen og Oline frisk på at tage med og inden jeg nåede at tænke alt for meget, sad vi alle tre i bilen og var på vej ud for at eliminere nogle af tingene på mine lister.

Vi hygger os altid vældigt, når vi kører bil.

I dag grinte Oline og jeg altså godt i skægget. Oline og hendes far sad og snakkede, mens jeg bare vegeterede og lyttede.

– Har du virkelig tænkt dig, at du vil klippes helt kort?

– Mmmm… ja!

– Jamen! Man kan jo starte med bare at klippe lidt af?

– Nej! Jeg er virkelig træt af det. Det er på tide, at det kommer væk. Det er bare blevet langt og helt uden, at jeg rigtigt ved, hvad det skal bruges til. Af med det!

– Jo, men… du har jo ikke rigtigt prøvet at GØRE noget med det. Du ved! Sådan sætte det op eller…

– Jo. Jeg gider ikke mere…

– Jamen! Du har jo det der glattejern… og der er da hestehaler, rottehaler og…

Her afbrød jeg, for lige at spørge hvad f….. der gik af faderen, siden han kunne præstere så forsvindende lidt moralsk opbakning til forvandlingen, hvortil han svarede Oline:

– Jo, men jeg synes jo bare, at du ser begrænsninger i stedet for muligheder.

Stik den! Stik lige den, si’r jeg bare!

Oline har ringet til Doctor Phil for lige at høre, om han står og mangler en empatisk og omsorgsfuld medvært, som allerede nu er mere end godt funderet indenfor varm luft.

Begrænsninger i stedet for muligheder?!!?

Du vil sikkert også kunne lide