16

Mandagsgaver

Det er i sandhed jul og tid for gaver, for de vælter da ned i min turban. Blandt andet i form af de sødeste julehilsner. Dem siger jeg tusinde tak for. De glæder virkelig, skal I kortskrivende kvinder vide.

Der kommer også den ene pakke efter den anden. Nogle har jeg selv bestilt, andre er dejlige overraskelser.

Fridas julehilsen kom også i dag og den var af praktisk art, men ikke mindst var lækkerhedsfaktoren helt i top. Skønt garn til vanter i smukke farver. Et af de projekter, der passende kunne finde plads i dagene omkring og efter juleaften.Tusinde tak Frida :-)

Jeg holder jo snart fri i en uge. Det glæder jeg mig voldsomt til. Jeg trænger. Også til snart at få styr på julegaver og julesul. På torsdag meldes om 26 – seksogtyve – centimeter sne i Aalborg og omegn. Det er meget. Jeg gider rigtigt gerne at være færdig med alle indkøb, så jeg bare skal hjem klokken 15, for at drukne i julehygge og det rene ingenting. Mon det lykkes?

Du vil sikkert også kunne lide