14

Onsdagsudsigt

Det lykkedes mig at komme af sted i går. Ind på pinden overfor Lisbeth og med udsigt til bageren på hjørnet.

Stiv i nakken og med hovedpine var jeg vel ikke nogen fest, men jeg var der og ikke kun til pynt, så det gjorde den forskel, jeg mente, at det ville gøre. Det var turen værd. Stort set hele tolkestaben var aflyst og på kontoret i går. Det sker få gange i løbet af et år og det er hyggeligt. Det er alt for sjældent, at vi ser hinanden på en hverdag.

Jeg plejer at arbejde for andre end Tolkebooking om onsdagen. Altid, men ikke i dag. I dag er der møde hele dagen.

Mine muskler har fået ro, varme, massage og en af de hestepiller, jeg tåler så dårligt, at de ikke kan spises, når jeg også skal fungere sammen med andre. Jeg er ikke i topform, men jeg er. Snart er jeg i Århus. Hele dagen. I morgen holder jeg fri og så snupper jeg København fredag. Hep, der er fart på.

Må din dag blive fantastisk og med sol, sne og vinterglæde :-)

Du vil sikkert også kunne lide