20

Crocus

Dagene glider ind og ud mellem hinanden, mens jeg venter på den operation, der optager meget af mit mentale overskud. I lange perioder skænker jeg det ikke en tanke og så pludselig kan jeg ikke tænke på andet. Der er ikke meget mere end 1½ uge til, at det er overstået og jeg igen kan tænke en sammenhængende tanke. Imens strikker jeg småting, mens jeg lader tiden gå. Det er en fin måde at fordrive tiden.

I denne uge er det allerede blevet til to trøjer og to små veste. Småprojekterne lykkes.

Fakta:

Design: Crocus af Helga Isager, Knit Collection 2010.

Garn:  Èn tråd Blackhill Højlandsuld og to tråde råhvid følgetråd i 100% Alpaca. Begge garner fra Garnudsalg.dk.

Pinde: Pind nummer 4 – naturligvis mine elskede KnitPro hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: Ialt 103 gram inklusive knapper og hvad har vi. Hvordan de gram fordeler sig på kvaliteterne, ved jeg faktisk ikke.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Mit striksprog er helt anderledes end Helgas, så som sædvanlig var jeg en smule udfordret omkring fortolkning af nogle af hendes forklaringer, men det endte med at lykkes. En fin lille striktrøje til en fin lille forårsbaby. Han sparkede mig i hånden forleden dag. Det er den dejligste følelse i verden :-)

Du vil sikkert også kunne lide