10

Pylrehoved

Så har jeg haft fat i øre-, næse- og halsafdelingen for tredje gang. Man skulle tro, at jeg snart kunne høre, hvad der blev sagt, men sådan er virkeligheden ikke.

Jeg er aldrig opereret før og har absolut ingen erfaring med operationssår, væv i oprør, lymfevæske- og blodophobninger. Faktisk er jeg temmelig cool omkring den slags. Jeg er f.eks. vild med at stå med ved operationer og jeg er mere end almindelig nysgerrig og fascineret, så jeg er helt på det rene med, at der er hevet og slidt godt og grundigt i både hud og bagvedliggende væv i mandags, da de havde gang i mig. Jeg ved det. Jeg kan også mærke det. Jeg har f.eks. meget stor fornøjelse (som om…) af, at de har vredet og trukket mig nogle centimeter højere, for at blotlægge halsen. Alle muskler i og omkring halsen står og skriger af irritation lige nu og sådan må det bare være, men den der hævelse i halsen, den har jeg tilsyneladende skulle forsikres om, og det mere end én gang, er helt normal. Det er den! Godt så…

Resten af dagen bliver som de andre. Et studie i at få indrettet mig, så musklerne kan slappe af og falde til ro. Åh, gid de snart gad.

Du vil sikkert også kunne lide