54

Lerknapper

Jeg leger. Stilleleg. I hvert fald leger jeg noget, der ligner. Jeg er aktiv på den ikke-aktive måde. Jeg er stadig en lang vej fra at være Liselotte før operationen. Utroligt, men sandt. Nakke, hals og skuldre gør knuder. Halsen er hævet. Jeg er i gang med at hele. Den slags tager tid, kan jeg konstatere.

Oline sidder oppe ved spisebordet. Hun laver lektier. Jeg drikker te. Og leger…

Jeg leger med lufttørrende ler. Jeg ved ikke, hvor meget fidus jeg har til det, men forsøges skal det da. I første omgang er der en stak knapper til at supplere de par stykker, jeg allerede har og bruger på armen. Når de er tørre, vil jeg eksperimentere med mine akrylfarver og noget lak. Måske, for det kommer jo an på, hvordan de opfører sig, når de er tørre.

Det handler om at stoppe, mens legen er god. Få stykker og så tid og tålmod. Om nogle timer ved jeg, om det er noget, der skal leges videre med.

Du vil sikkert også kunne lide