54

En glad hjertemelodi

På øre-, næse- & halsafdelingen rammes de også af sygdom. Virus finder altid vej og derfor er en stor del af afdelingen derude nedlagt med alverdens dårligdomme i dag.

Egentlig skulle jeg til mit afsluttende tjek i dag klokken 14, men lægen, som opererede mig, ringede. Han ville lige afdække, om jeg var én af dem, som var tryg ved at blive aflyst. Da beskeden om, at svaret på den fjernede cyste er kommet og det hele var akkurat så uskyldigt, som de havde håbet, kunne jeg sagtens leve med en aflysning. Faktisk enedes vi om, at der ikke var grundlag for en ny tid. Nu mangler jeg bare lige at få min hage tilbage. “Der kan gå måneder“, var beskeden. “En lille pris at betale“, tænkte jeg.

Alt er godt. Verden er i vater et øjeblik. Mit hjerte synger en munter og glad melodi :-)

Du vil sikkert også kunne lide