14

En strikkepind og en stak pandekager senere…

Vi har været på farten i dag. Jeg fik min tur rundt i Himmerland, som jeg elsker højest af alle steder. Det er uforligneligt smukt. Også en martsdag med høj himmel og sol til at varme kolde kinder.

Hjemme igen ringede telefonen. Det var Ella, som fluks måtte ud at se på noget garn. Hvor er det fantastisk, at hun har fundet glæden ved at strikke igen, så vi stod klar med en kop kaffe og en åben dør, da hun kom. Jeg havde sørme også lige en ekstra pind, som nogen måske husker. Den kunne Ella jo svært godt bruge ;-)

Oline havde imens gang i noget pandekagebagning, så der var nogen, som tog godt for sig af retterne, da vi fik sat os. Ikke mig, for jeg spiser ikke pandekager, men jeg kender et par familiemedlemmer, som er helt gode til at tage fra. Nu sidder jeg her en strikkepind og en stak pandekager senere og tænker om de mon snart er sultne, for det er jeg!

Du vil sikkert også kunne lide