21

Mens vi venter…

Et af mine absolutte yndlingsmotiver, valmuen, fotograferet på landevejen øst for Nørre Kongerslev, sommeren 2006.

Jeg ved ikke med dig, men jeg venter. Venter på solen, som skal give kraft og velvære. Jeg længes sådan. I eftermiddag skulle den hilse os velkommen til foråret. Det siger de, som har forstand.

Jeg er i underskud. Underskud af lys og varme. Underskud af fornemmelsen af ude. Underskud af frisk luft og lunger, som trækker luft til de yderste kapillærer. Underskud af sollys. Lys. Masser af lys…

Billedet ovenfor gengiver et af mine yndlingsvejrfænomener. Det kræver nok, at man er fyldt til randen med lys. Det er en sommerdag, hvor det nok er lyst og dejligt, men alligevel trækker op til regn. I horisonten samles skyerne. Luften bliver tung og stillestående. Verden bliver stille. Alting venter. Om lidt bryder det løs og måske følger torden og lynild med. Perfekt i min verden. Intet mindre.

Du vil sikkert også kunne lide