22

En formiddag

Morgenen var helt fantastisk. Farverne var uovertrufne, da først solen begyndte at indfinde sig, så jeg måtte lige ud med kameraet, for at dokumentere endnu en morgen. Det er en brist jeg har ;-)

Morgenstund

Violet og orange var himlen, men kaffen var sort og varm og allerbedst var der tid til den. Jeg nåede en morgen i fred og ro, inden jeg satte kursen nordpå. Solen skinnede hele vejen og landskabet tager sig rigtigt smukt ud med milde solskinbegavede øjne, så jeg nød turen.

Jeg har stadig ingen radio, så jeg monterede Sten ved turens start og lyttede undervejs til en blandet landhandel. Jeg foretrak The The og Sort Sol, for der skulle postes energi i en morgentræt Liselotte og det lykkedes.

Zen

Når jeg kører, synger jeg med. Skingrende højt. Det er godt, at jeg er helt alene…

Når jeg er kommet igennem Limfjordstunnellen er der kun få hundrede meter til en lille pudsighed, som jeg er noget optaget af. Stadsing har en flagstang med Dannebrog stående langs motorvejen. Flaget er ENORMT og flagstangen absolut ikke kompatibel. Størrelseforholdet er temmelig uautoriseret, men det er måske svært at fornemme på billedet her. Det ser helt grotesk ud, når man passerer.

Flag

Jeg venter altid på, at den flagstang skal knække i en vind, men det er ikke sket endnu.

Efter et kortere ophold nordenfjords gik turen hjemad igen. Åse er normalt ikke medpassager på en hjemtur, men i dag var hun, fordi der var temmelig meget vejarbejde i byen, hvor jeg var. Det var svært at finde ud igen og så er hun umanerlig praktisk.

Hjemad

Åse er heldig i dag. Jeg kørte op på gårdspladsen klokken 12, helt som hun forudsagde.

Forude venter endnu en opgave, men dagen er godt i gang og solen skinner. Jeg ønsker mig vist ikke meget mere for resten af denne mandag.

Du vil sikkert også kunne lide