13

Drømmer du om et hus…

– er disse overkommelige investeringer.

Jeg har været på handlen de sidste uger. Noget er til glæde for mig selv og mine nærmeste og andet er til små gaver, som skal forsøde liv, jeg holder af.

I dag ankom endnu en stak bestillinger. De er sendt fra Barcelona og det tog ikke mange dage at lande de smukke ting.

Niu Taller er effektiv og pakker smukt og sikkert ind, inden hun sender ud i verden. Alt er ankommet helt og i smuk stand, pakket i smukke æsker og med fine bånd.

Er de ikke skønne og skæve? Jeg er vild med dem.

Brocherne er rigtigt søde og akkurat, som jeg havde forestillet mig. De er monteret grundigt med solide brochenåle og er ikke tyndere, end de sagtens holder til dagligt brug.

De har nogle runde søskende med byens tage og antenner, som er bestilt. Jeg skulle lige se, at de var lige så smukke i virkeligheden, som de så ud på foto, inden jeg snuppede endnu et par stykker til gavehylden. En ring fandt også vej til kurven og jeg synes gerne, at jeg vil anbefale Niu Taller, for det er solide, smukke ting, som er grundigt forarbejdet og sendt sikkert lige til din hoveddør :-)

Man kan fristes noget så grusomt, når man finder vej til Etsy :-)

Du vil sikkert også kunne lide