14

En dejlig onsdag

Der er nok at være glad for. En dejlig terrasse, som byder velkommen, når man kommer hjem. Udsigten til nyvaskede sko, som giver rene tæer, som giver frisk luft. Lidt sommerblomster, som gider. En kop kaffe under halvtaget.

Jeg har haft den mest vidunderlige dag. Jeg har sådan hygget mig. Jeg har nydt det gode selskab af to kloge, erfarne kvinder. Jeg har hilst på Laika og Istvan. Jeg har nydt landmandens gode selskab. Jeg har spist den lækreste frokost med masser af hjemmelavet fra en dygtig husmors hånd, selvom husmoren ikke selv mener, at der er basis for at prale. Jeg er ikke enig i den betragtning. Jeg har spist kage med brombær og flødeskum og jeg glemte helt, at vi også skulle gå igen, så jeg håber altså ikke, at vi nu er udelukket fra at komme en anden gang. Det gider jeg  nemlig rigtigt gerne.

Billeder blev der ingen af. Bare fordi. Til gengæld vil jeg garantere, at der er smukt derude i Vildmosen. Vildt smukt.

Du vil sikkert også kunne lide