28

Onsdagsgaver

Fælles front og enighed omkring hostefrekvens kunne være overskriften for denne nat, hvor Kenneth og jeg på skift har holdt hinanden vågne med søløvehost, suk og forsvindende lidt søvn. Hold nu op, som mine ryg- og mavemuskler er ømme af alt det hosteri, men det hjalp for mig, da jeg endelig overgav mig og stod op. For Kenneth forekommer det absurd at stå op, før man er nødt til. Han ligger fortsat og hoster. Som om det så er en nydelse at ligge der, siger jeg bare. Jeg forstår ingenting og det er sikkert udmærket.

I dag MÅ jeg foretage mig noget. Ud. Ikke bare sidde og hoste. Forkølelsen har lagt sig. Jeg tåler igen sollys. Jeg må ud…

I dag vil jeg pakke strikketøjet, kameraet og Ella i min bil og tage dem alle med på tur. Vi skal besøge Lene. Jeg føler mig så rig, når jeg får muligheden for at være sammen med de to kvinder. De er så kloge og fulde af empati, nysgerrighed og visdom.

Jeg er utrolig glad for, at Blogland har foræret mig så mange, dejlige mennesker, som konstant beriger mit liv. Jeg har lige haft 8 års fødselsdag som blogger. Otte år. Det er en pæn stabel dage og ind imellem alle disse dage, er dukket mennesker op, som er blevet en del af resten af mit liv. Det er jeg dybt taknemmelig for. Der er smukke, kloge og begavede gaver gemt allevegne, hvis hjertet står åbent.

Må du få en onsdag, hvor du finder et par af de gaver, der venter på dig.

Du vil sikkert også kunne lide