12

Stille lørdag, lige som jeg kan lide det

Der er handlet ind til weekenden. Vi undgik alt unødig ventetid og handlede lokalt. Nemt, bekvemt og forudsigeligt. Sådan må det være, når der tilsyneladende ikke kun er kaos i midtbyen, men også lige akkurat udenfor vores matrikel. Motorvejsrenovering kunne det gerne være for min skyld. Ny, støjdæmpende belægning, tak. I hvert fald larmer de og huset vånder sig, når de ind imellem passerer tæt forbi.

Udenfor er de første byger faldet. Indenfor har jeg ryddet op i tebeholdningen og er nu nede på kun at fylde en enkelt hylde i skabet. En hel bærepose er pakket ned og kommer med ind på arbejde, hvor vi så har te til det næste halve år. Tetosse, det er mig og så er jeg endda faldet i den iskolde cola med citronskive i stedet for. Måske jeg skulle sætte lidt vand over, som en forberedelse til de foranliggende strabadser.

Om lidt har jeg lovet Oline, at vi skal have det sjovt inde i sofaen og omegn. Det indbefatter vist noget Wii og noget. Jeg er klar. Altså når teen er lavet.

Du vil sikkert også kunne lide